اپلیکیشن
در حال خواندن
اپلیکیشن Google Photos تصاویر را بدون اجازه شما آپلود نمی‌کند
0

اپلیکیشن Google Photos تصاویر را بدون اجازه شما آپلود نمی‌کند

توسط پویان رمضان پور۲۵ تیر ۱۳۹۴

طی روز‌های گذشته، گزارش‌های منتشر شده، خبر از آپلود بدون اجازه تصاویر توسط Google Photos دادند. از نکات منفی این موضوع، از دست رفتن ترافیک اینترنت موبایل، بدون اطلاع کاربر است. حقیقت این است که نصب یا عدم نصب اپلیکیشن Photos، تاثیری در آپلود تصاویر ثبت شده به فضا‌های ذخیره سازی گوگل نخواهد داشت.

تهیه نسخه پشتیبان از تصاویر، مدتی است که بخشی جداگانه در تنظیمات دستگاه را به خود اختصاص داده است و مدت‌ها پیش از انتشار اپلیکیشن جدید Photos، در اندروید گنجانده شده بود. خبر خوب این است که راهی آسان جهت مشاهده این تنظیمات در اندروید لالی‌پاپ وجود دارد.

پس از مراجعه به تنظیمات و بخش Google Photos Backup، می‌توانید این مورد را خاموش یا روشن کنید. امکان محدود کردن آپلود تصاویر به Wi-Fi نیز وجود دارد. اگر نگران ترافیک موبایل خود هستید، کافیست این گزینه را فعال کرده و بدون هیچگونه دغدغه ذهنی به استفاده از این قابلیت کاربردی بپردازید. اگر نگران باتری گجت خود هستید، می‌توانید گزینه مربوط به آپلود عکس‌های گرفته شده به هنگام اتصال به شارژر را فعال کنید.

google-photos-backup

در Android M، اگر جزو افراد خوش شانسی هستید که شانس امتحان کردن این نسخه را دارند، گوگل بخشی ویژه را در تب Personal به این موضوع اختصاص داده است. پس از انتخاب این گزینه، کافیست روی Google Photos backup تپ کنید.

با غیرفعالسازی این تنظیمات، به هیچ عنوان تصاویر شما به صورت مخفیانه به فضای ذخیره سازی ابری این کمپانی انتقال نخواهند یافت. با این وجود، اپلیکیشن Photos تمام عکس‌های ثبت شده و ذخیره شده را به نمایش خواهد گذاشت. اما اگر روی دستگاهی دیگر یا از طریق مرورگر سعی کنید به این بخش دسترسی داشته باشید، نمی‌توانید تصاویر ثبت شده پس از خاموش کردن این قابلیت را مشاهده کنید.

این موضوع به معنی این است که امکان استفاده از اپلیکیشن Google Photos همچنان برای کاربران وجود خواهد داشت اما وی می‌تواند قابلیت آپلود تصاویر را به خواست خود کنترل کند. اما مطمئن باشید که اپلیکیشن یاد شده، هیچ‌گاه بدون اجازه شما تصاویر را آپلود نخواهد کرد.

منبع: ۹To5Google

یک پاسخ بدهید