بهترین اپلیکیشنهای مدیریت پسورد برای اندروید

روز بهروز بر تعداد اکانتهای مختلفمان در دنیای مجازی افزوده میشود و مسئلهای که با آن رو بهرو هستیم، حفظ امنیت آنهاست. حسابهای کاربری مختلف با یوزرنیمها و پسوردهای متفاوت که به خاطر سپردن تمامی آنها کار آسانی نیست.
یکی از راههایی که ممکن است به ذهن برسد استفاده از یک شاهرمز است. اما این موضوع بسیار خطرناک است؛ زیرا اگر یک بار رمز عبورمان لو برود، آنگاه تمام حسابهای آنلاینمان را از دست رفته میبینیم. اما راه سادهتری هم وجود دارد. استفاده از اپلیکیشنهای مدیریت رمز عبور. این اپلیکیشنها رمزهای عبور شما را نگهداری میکنند و حتی میتوانند به شما در انتخاب رمز عبوری قدرتمند کمک کنند.
در زیر تعدادی از بهترین برنامههای مدیریت پسورد را معرفی کردهایم که هر کدام از آنها ویژگیهای مخصوصی دارند. این شما هستید که باید ببینید کدام را بیشتر میپسندید.
۱Password
اپلیکیشن ۱Password پس از یک بازطراحی در میانه سال ۲۰۱۴، دوباره به یکی از اپلیکیشنهای برتر مدیریت پسورد تبدیل شده است. ۱Password امنیت لاگینها، رمزهای عبور و اطلاعات حسابهای بانکی را تامین میکند. این نرمافزار برای رمزنگاری اطلاعات و دادهها از شیوه AES-256 bit استفاده میکند. این اپلیکیشن همچنین امکان سینک شدن با تمامی دیوایسهایتان را به کمک حساب دراپ باکس به شما میدهد.
مرورگر داخلی این اپلیکیشن به شما امکان بازدید از وبسایتها و استفاده از قابلیت پرشدن خودکار فیلدها را میدهد. اگر هم تمایلی به استفاده از مرورگر داخلی این اپلیکیشن ندارید، می توانید به صورت دستی از داخل نرمافزار اطلاعات را کپی کرده و هر جایی که بخواهید از آنها استفاده کنید.
این نرم افزار رایگان است اما با یک بار پرداخت ۷٫۹۹ دلار میتوانید قابلیتهای بیشتری از این نرم افزار را فعال کنید. نسخه دسکتاپ این نرمافزار رایگان نیست.
LastPass
LastPass یکی از قدیمیترین نرمافزارهای مدیریت پسورد است و نسخه اندروید آن هر چیزی که نیاز دارید را در اختیار شما قرار میدهد. به کمک این اپلیکیشن میتوانید از تمامی اطلاعات خود (حتی تصاویر و صداهای ضبط شده) محافظت کنید. همچنین این نرمافزار یک تولیدکننده رمز عبور داشته که به شما رمز عبورهای مناسب و قدرتمند را پیشنهاد میکند. علاوه بر این میتوانید با سایر دیوایسهایی که در اختیار دارید، اطلاعاتتان را سینک کنید.
LastPass یک مرورگر داخلی دارد که از قابلیت پرکردن خودکار فیلدها پشتیبانی میکند. اما هنگامی که از اپلیکیشنهای مختلف و یا مرورگر کروم استفاده میکنید نیز میتوانید از این قابلیت بهره ببرید. شاید این ویژگی برگ برنده LastPass باشد. اگر از تلفن همراه Galaxy S5 استفاده میکنید، میتوانید از حسگر انگشت آن برای شناسایی خود توسط نرمافزار، استفاده کنید.
پس از نصب این اپلیکیشن تا دو هفته میتوانید به رایگان از آن استفاده کرده و امکاناتش را بررسی کنید. اما پس از این مدت برای استفاده از LastPass باید ماهانه ۱ دلار پرداخت کنید.
mSecure
mSecure نیز یکی دیگر از نرمافزارهای مدیریت رمز عبور است که سابقهای طولانی دارد. این اپلیکیشن از یک شیوه رمزنگاری استاندارد برای محافظت از اطلاعات شما استفاده میکند. با کمک این نرمافزار و با داشتن یک حساب دراپ باکس، میتوانید تمامی دستگاههایتان را با همدیگر سینک کنید. اگر تمامی دستگاههایتان به یک شبکه Wi-Fi شخصی وصل باشند نیز میتوانید از این طریق اطلاعات دستگاهها را همگامسازی کنید.
نسخه جدید این اپلیکیشن از تبلتها نیز پشتیبانی میکند. همچنین یک مرورگر داخلی به آن اضافه شده که امکان رقابت این نرمافزار با سایر نرمافزارهای در این رده را ممکن میکند. حتی اگر پیش از این از نرمافزار دیگری برای مدیریت پسوردهایتان استفاده میکردید و اکنون قصد مهاجرت به mSecure را دارید، این امکان فراهم شده که به راحتی بتوانید رمزهای عبور ذخیره شده را به این نرمافزار منتقل کنید.
نسخه دسکتاپ این نرم افزار ۱۹٫۹۹ دلار و اپلیکیشن اندروید آن ۹٫۹۹ دلار قیمت دارد.
Dashlane
Dashlane نرمافزاری است که از تمامی سیستمهای عامل (ویندوز، مک، iOS و اندروید) پشتیبانی کرده و برای رمزنگاری از شیوه AES-256 bit استفاده میکند. از یک تولیدکننده رمزعبور قدرتمند بهره میبرد و قابلیت ذخیرهکردن اطلاعاتی جز رمز عبور، مثل شماره حساب بانکی، آدرس، شماره شناسایی و… را دارد.
Dashlane یک مرورگر داخلی با قابلیت پرکردن خودکار فیلدها دارد اما اگر تمایل داشته باشید میتوانید برای استفاده از اطلاعات ذخیره شده در این اپلیکیشن داخل سایر اپلیکیشنها، از کیبورد اختصاصی آن استفاده کنید. همچنین امکان کپی کردن و استفاده از رمز عبور و اطلاعات به صورت دستی نیز وجود دارد. این اپلیکیشن اجازه اسکرینشات گرفتن از اطلاعات ذخیره شده در آن را نمیدهد که میتواند یک اقدام امنیتی خوب و یک امتیاز مثبت برای این نرمافزار به شمار بیاید.
امکانات اولیه این نرمافزار رایگان است اما قابلیتهای حرفهای مانند سینک کردن دستگاهها با همدیگر و یا ذخیرهسازی پسوردها در فضای ابری با پرداخت سالانه ۲۹ دلار فعال میشود.
SafeInCloud Password Manager
این نرمافزار نیز مانند سایر نرمافزارها، پسوردهای شما را در فضای ابری، مانند دراپ باکس، وان درایو و یا گوگل درایو ، ذخیره میکند. طبیعتا رمزهایی که در فضای ابری ذخیره میشوند با رمزنگاریهای سطح بالا، محافظت میشوند. میتوانید از این نرمافزار برای ساخت رمزعبور و یا بررسی میزان قدرتمند بودن رمز عبور فعلی اکانتهایتان استفاده کنید. نسخههای دسکتاپ و موبایل این نرمافزار دارای مرورگر داخلی هستند.
نسخه اندروید این نرمافزار ۷٫۹۹ دلار قیمت دارد اما خبر خوشحالکننده این است که نسخه های ویندوز ، مک و یا iOS رایگان هستند.
لینک دانلود SafeInCloud Password Manager
Enpass Password Manager
Enpass تمامی قابلیتهای استانداردی را که پیش از این بررسی کردیم با یک رابط کاربری ساده در اختیار شما قرار میدهد. رمزهای عبور در دستهبندیهای مختلف ذخیره و نگهداری میشوند. مثلا رمز ورود به حسابهای کاربری اینترنتی، رمز بانکی، رمز کامپیوتر، لایسنسهای خریداری شده و… اگر کاری برایتان پیش بیاید و حین کار با آن مجبور به رها کردن Enpass شوید، نرمافزار همانجا به طور خودکار قفل میشود. از طرف دیگر برای امنیت بیشتر، ۳۰ ثانیه پس از استفاده از نرم افزار به صورت اتوماتclipboard شما را پاک میکند.
میتوانید رمزهای عبورتان را با حسابهای گوگل درایو، دراپ باکس و یا وان درایو سینک کنید. کار با پیشنهاد دهنده رمز عبور آن ساده است و میتوانید هنگامی که حساب کاربری جدیدی در وبسایت یا اپلیکیشنی باز میکنید، از آن استفاده کنید. طبق انتظار این نرمافزار یک مرورگر داخلی نیز دارد.
این نرمافزار رایگان است، اما نسخه رایگان آن امکان ذخیرهسازی فقط ۱۰رمز عبور را به شما می دهد. اگر میخواهید این محدودیت را حذف کنید، کافیست فقط یک بار ۹٫۹۹ دلار پرداخت کنید.
لینک دانلودEnpass Password Manager
شما از چه برنامه یا راهکاری برای مدیریت رمزعبورهای خود استفاده میکنید؟
ممنون از جناب اسکندری
من خودم از Safe In Clude استفاده میکنم. رابط کاربری خوبی هم داره، بعلاوهی امکانات خیلی زیاد
فقط مشکلی که آدمو دراستفاده ازاین برنامهها دچار تردید میکنه اینه که آیا این توسعه دهندهها ازاین اطلاعات سوءاستفاده نمیکنن؟
بهرحال راهی جز اعتماد نیست
خواهش میکنم.
بله متاسفانه همیشه این شبهها درباره سواستفاده از اطلاعات کاربران وجود دارد. اما همونطور که فرمودید راهی بجز اعتماد نیست، و تنها میتوانیم به انتخاب برنامهای که سابقه بهتری دارد اکتفا کنیم.