سیستم عامل
در حال خواندن
چگونه بک‌آپ موجود روی آی‌کلاد را پاک کنیم
0

چگونه بک‌آپ موجود روی آی‌کلاد را پاک کنیم

توسط امین بهره مند۱۸ دی ۱۳۹۴

یکی از قابلیت‌های بسیار مفید دستگاه‌های اپل، امکان پشتیبان‌گیری از اطلاعات در iCloud است. این قابلیت نه تنها تمام تنظیمات، اپلیکیشن‌ها و دیتاهای آن‌ها را بسیار امن در فضای ابری نگه‌داری می‌کند، بلکه امکان مهاجرت از دستگاهی به دستگاه دیگر را نیز بسیار راحت می‌کند. اما هنگامی که یک دستگاه جدید آی‌او‌اسی می‌خرید و بدون پاک کردن نسخه پشتیبان دستگاه قبلی، از اطلاعات دستگاه جدید بر روی iCloud پشتیبان تهیه می‌کنید، خیلی زود شاهد به اتمام رسیدن فضای آی کلادتان خواهید بود. اگر از آن دسته کاربران iOS هستید که حساب آی کلادتان را آپگرید نکرده‌اید و با همان 5 گیگابایت اولیه سر می‌کنید، این اتفاق حتما برایتان رخ خواهد داد. اما راه حل چیست؟ در ادامه با تکنوتاچ همراه باشید.

راهی که برای جلوگیری از این اتفاق وجود دارد، پاک کردن نسخه‌های پشتیبان قدیمی‌تری است که هیچ نیازی به آن‌ها ندارید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید:

Step-1

 

1- ابتدا به بخش تنظیمات دستگاه رفته و صفحه را به پایین اسکرول کنید تا به گزینه iCloud برسید و واردش شوید.

Step-2

2- حال دنبال گزینه Storage بگردید. در این گزینه علاوه بر اینکه می‌توانید مشاهده کنید چه مقدار از فضای آی‌کلادتان باقی مانده است، می‌توانید فضای ابری خود را نیز مدیریت کنید. برای ورود بر روی آن بزنید.

Step-3

3- در این بخش به شما نشان داده شده است که در مجموع چقدر فضا دارید و چقدر آن استفاده شده است. گزینه دیگری با نام Manage Storage نیز وجود دارد. بر روی آن بزنید.

Step-4

4- در بالای صفحه جدید می‌توانید مشاهده کنید که چه مقدار از فضای آی‌کلاد شما را تصاویرتان اشغال کرده‌اند. اما زیر آن می‌توانید تمامی نسخه‌های پشتیبانی که بر روی آی‌کلادتان موجود است را مشاهده کنید که در تصویر آموزشی ما دو نسخه پشتیبان وجود دارد و هر کدام 300 مگابایت از فضای 5 گیگابایتی آی کلود را اشغال کرده‌اند. واضح است که از بین نسخه‌های پشتیبان موجود نباید به پشتیبان دستگاه فعلی‌تان کاری داشته باشید ( در تصویر مشاهده می‌شود که این نسخه پشتیبان با عنوان This iPhone مشخص شده است.) پس تمامی نسخه‌های پشتیبان غیر از نسخه مربوط به دستگاه فعلی باید حذف شوند. برای این کار بر روی یکی از آ‌ن‌ها بزنید.

Step-6

5- در انتهای صفحه باز شده گزینه Delete Backup وجود دارد که با زدن بر روی آن به راحتی می‌توانید نسخه پشتیبان مورد نظر را حذف کنید. پس از زدن بر روی این گزینه Turn Off & Delete را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا عملیات تکمیل شود.

حال به راحتی می‌توانید از فضای آزاد شده برای مقاصد بهتر و مفیدتری استفاده ببرید.

 

یک پاسخ بدهید